dijous, 29 de setembre del 2011

PA NEGRE seleccionada per competir als Oscar i als Ariel

PA NEGRE d’Agustí Villaronga seleccionada per l’Acadèmia de Cine Espanyola per competir als Oscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa i als Ariel com a millor pel·lícula iberoamericana.

. . . . . . . . . .

PA NEGRE seleccionada para competir en los Oscar y en los Ariel
PA NEGRE de Agustí Villaronga seleccionada por la Academia de Cine Española para competir en los Oscar como mejor película de habla no inglesa y en los Ariel como mejor película iberoamericana.

. . . . . . . . . .

BLACK BREAD selected to compete in the Oscar and the Ariel
BLACK BREAD of Agustí Villaronga selected by the Spanish Film Academy to compete for an Oscar as best foreign language film and Ariel for best latin american film.

4 comentaris:

  1. Felicitats! pels moments de silencis i angoixes, de dubtes i pors, d'il.lusió i passió... per tots aquells discrets moments que porten al més sorollós dels èxits...els discrets, si us plau, no els oblideu mai!

    ResponElimina
  2. ¡¡¡Mi más sincera enhorabuena!!!

    ResponElimina
  3. Malgrat ja no esteu a la cursa heu obert un camí fins ara tancat a les pel·lícules en llengua catalana. Ara estic segur que arribarem a veure('ns) dalt del escenari recollint l'estatueta.

    Felicitats

    ResponElimina
  4. Benvolgut Jordi,

    Gràcies pel teu suport. Sí, fins al soroll que suposa la projecció d'una pel·lícula, calen molts mesos de treball en equip i en silenci.

    ResponElimina