dijous, 31 de maig de 2012

PA NEGRE nominada a millor pel·lícula iberoamericana PREMIS ARIEL


MASSA D’OR PRODUCCIONS es complau d'anunciar que PA NEGRE és una de les 3 pel·lícules nominades a Millor Pel·lícula Iberoamericana a la 54 edició dels Premis Ariel 2012 de l'Academia Mexicana de Artes y Ciencias Cinematográficas A. C.

PA NEGRE, d’Agustí Villaronga ha estat reconeguda nacionalment i internacional. A Espanya es va convertir en pel·lícula de rècords, essent el tercer film més guardonat a la historia dels Goya, amb 9 premis, i sent la primera pel·lícula catalana en guanyar-lo en la categoria de millor pel·lícula. El film també va obtenir 13 premis Gaudí, el Fotogramas de plata, i els premis Turia i Sant Jordi de Cinematografia. Així mateix, en l’apartat internacional, PA NEGRE va ser la pel·lícula escollida per l’Acadèmia española per representar Espanya als Oscar. El film ha participat als festivals de Sant Sebastià on Nora Navas va guanyar la Concha de Plata a Millor Interpretació, Palm Springs, l'Spanish Cinema Now (Los Angeles, Miami i Nova York) i Japó, entre d’altres.

En aquesta edició dels premis Ariel, PA NEGRE competirà amb LA HORA CERO de Diego Velasco (Veneçuela) i VIOLETA SE FUE A LOS CIELOS d'Andrés Wood (Xile).

Agustí Villaronga ja va obtenir 7 premis Ariel l’any 2003 pel seu film Aro Tobulkin.

La cerimònia de lliurament dels 54 Premis Ariel serà dissabte 2 de juny al
Palacio de Bellas Artes de México DF, i comptarà amb l’assistència del director del film, Agustí Villaronga, i de la seva productora, Isona Passola.

. . . . . . . . . . .

PA NEGRE (Pan Negro) nominada a mejor película Iberoamericana en los PREMIOS ARIEL

MASSA D'OR PRODUCCIONS se complace a anunciar que PA NEGRE (Pan Negro) es una de las 3 películas nominadas a Mejor Película Iberamericana en la 54 edición de los Premios Ariel 2012 de la Academia Mexicana de Artes y Ciencias Cinematográficas A. C.

PA NEGRE (Pan Negro), de Agustí Villaronga ha sido reconocida nacional e internacionalmente. En España, se convirtió en película de récords, siendo el tercer film más galardonado en la historia de los Goya, con 9 premios y siendo la primera película catalana en ganarlo en la categoría de mejor película. El film también obtuvo 13 premios Gaudí, el Fotogramas de Plata, el Premio Turia y el Premio Sant Jordi de Cinematografía. Asimismo, en el apartado internacional, PA NEGRE (Pan Negro) fue la película elegida para la Academia española para representar España en los Oscar. El film ha participado en los festivales de San Sebastián donde Nora Navas ganó la Concha de Plata a Mejor Actriz, Palm Springs, Spanish Cinema Now (Los Angeles, Miami y Nueva York) y Japón, entre otros.

En esta edición de los premios Ariel, PA NEGRE (Pan Negro) competirá con LA HORA CERO de Diego Velasco (Venezuela) y VIOLETA SE FUE A LOS CIELOS de Andrés Wood (Chile).

Agustí Villaronga ya obtuvo 7 premios Ariel el año 2003 por su película ARO TOBULKIN.

La ceremonia de entrega de los 54 Premios Ariel será el sábado 2 de junio en el Palacio de Bellas Artes de México DF, y contará con la asistencia del director del film, Agustí Villaronga, y de su productora, Isona Passola.