dimecres, 27 de febrer del 2013

L’ENDEMÀ, de Isona passola, presenta el primer teaser per arribar als 300.000 a Verkami


L’ENDEMÀ només serà possible amb aportacions privades. Isona Passola presenta el primer teaser de L’ENDEMÀ per aconseguir 300.000 € a través de micromecenatge.

La campanya de micromecenatge de la pel·lícula-documental L'ENDEMÀ, que dirigirà Isona Passola, passa l'equador de la campanya al portal català Verkami havent superat els 180.000 € i els 4.000 mecenes, convertint-se en la campanya de crowdfunding més exitosa d'Europa.

El cost de la producció de L'ENDEMÀ és de 600.000€ i, davant les dificultats que suposa finançar la pel·lícula a través dels canals tradicionals del món audiovisual, ja que l'administració no hi pot destinar recursos, la directora Isona Passola proposa una nova fita: arribar als 300.000 € d'aquí al 16 de març, el darrer dia de la campanya a Verkami. Per potenciar aquesta nova fita, ha presentat el primer teaser de L’ENDEMÀ on s’hi presenten algunes de les preguntes més rellevants que respondrà la pel·lícula. A banda d'aquest mecenatge popular, el projecte cerca grans donants que puguin ajudar a completar el pressupost, comptant ja amb aportacions de diversos socis del Cercle Català de Negocis. Isona Passola preveu que L'ENDEMÀ només serà possible amb aportacions privades.

L'ENDEMÀ serà la pel·lícula sobre l'Estat que podem construir els catalans que volem un país nou, radicalment democràtic, cohesionat socialment, amb progres econòmic i amb projecció internacional, amb arguments tècnics i definitius que serveixin de píndoles contra la por de decidir-se pel SÍ.

Podeu veure el vídeo a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada